.

Despre Noi

Societatea noastra e specializata in produse profesionale antialunecare. Va oferim solutii inovative, simple si eficiente pentru a preveni accidentele cauzate de alunecarile pe scari si rampe, dar si din bai (in vana, in cada de dus sau pe gresie) si alte suprafete cu risc de alunecare din exteriorul sau interiorul cladirilor.

Suntem importatori si distribuitori pentru urmatoarele tipuri de produse profesionale antialunecare:

1. Benzi autoadezive antialunecare de trafic intens exterior sau interior pentru scari, trepte, rampe si alte suprafete alunecoase.
2. Seturi de benzi si discuri antialunecare pentru baie (de lipit in interiorul vanei, al cazii de dus sau pe gresie), ultra-rezistente la apa si substante chimice.
3. Benzi profesionale de marcare industriala (cai de acces, marcaje paleti etc)
4. Alte produse antialunecare (talpi antialunecare pentru incaltaminte, incaltaminte antiderapanta etc)

Avantajele produselor noastre:

• pret mic, calitate exceptionala!

• foarte usor de aplicat!
• foarte durabile, rezistente la spalari si curatari repetate!
• aderenta excelenta in conditii de umezeala!
• estetice!

 

 O cazatura pe scari, in vana, pe gresie sau pe alte suprafete alunecoase poate fi extrem de dureroasa, poate provoca leziuni serioase, dizabilitati sau poate fi chiar fatala.
Accidentele provocate de alunecari sunt pe locul doi in topul accidentelor care se soldeaza cu traumatisme grave, dizabilitati sau chiar decese.Statisticile arata ca peste 70% din accidentele casnice sunt provocate de alunecari si cazaturi. O parte din aceste accidente au loc pe scari, unde caderea poate avea consecinte grave, iar cealalta parte au loc in baie, suprafetele umede reprezentând un risc extrem de mare datorita obiectelor metalice sau ceramice, ascutite sau contondente aflate in apropiere (robineti, suporturi de prosop, oglinzi etc).

Prevenirea este cea mai buna masura de protectie. Apelati acum la un specialist in solutii antialunecare! Veti beneficia de consiliere gratuita in alegerea solutiei optime pentru dumneavoastra!

Siguranta dumneavoastra, a celor dragi, a angajatilor si a clientilor dumneavoastra trebuie sa fie pe primul plan!

 

Protejati-va de accidentele prin alunecare!

 

.

<<