.

Hoteluri / Pensiuni

Daca conduceti un hotel sau o pensiune, este responsabilitatea dumneavoastra sa oferiti siguranta clientilor pe scari, suprafete alunecoase si chiar si in baie.

Noi stim ca siguranta clientilor dumneavoastra si prevenirea accidentelor sunt foarte importante. La fel sunt si prosperitatea si renumele afacerii dumneavoastra. Daca un client aluneca pe scari, in vana sau in cada de dus din unitatea dumnevoastra si se accidenteaza, va poate actiona in judecata. Pe langa costurile de compensare, cheltuielile de judecata si timpul pierdut, va avea de suferit si imaginea afacerii dumneavoastra.

Evitati aceasta posibilitate neplacuta si scapati de o grija in plus folosind solutiile noastre! Nu trebuie sa opriti activitatea nici macar pentru o zi. Benzile autoadezive antialunecare sunt solutia profesionala ideala pentru prevenirea accidentelor provocate de alunecare. Dumneavoastra aveti nevoie de o solutie simpla, moderna si igienica. Produsele noastre fiind foarte usor si rapid de aplicat, afacerea dumneavostra nu va suferi din cauza modificarilor pe care le veti face.

Siguranta clientilor dumneavoastra este de nepretuit!

Punand accent pe siguranta clientilor dumneavostra veti demonstra raspundere si respect fata de ei si asta va fi o dovada incontestabila a nivelului de calitate a serviciilor pe care le oferiti.

Nu uitati! Amanuntele fac diferenta.

Va putem oferi un pret special in functie de volumul comenzii.

Protejati-va clientii dvs. de accidentele prin alunecare din baie!

.

<<